Bækvej 9's Stuekoncerter

Du sidder få meter fra musikeren og oplever en sjælden koncentration. Man kan mærke åndedrættet og følelserne får frit spil. De intime rammer giver musikeren muligheden for at give sig hen og fordybe sig.

Musik i Stuen

Koncertprogram 2021


Koncertprogram 2022

Ligesom for så mange andre betyder musik rigtig meget for mig. Forestil jer en verden uden musik. Musikken kan bruges til så meget. Man kommer som regel i så godt humør, når man hører musik. Når musik høres sammen med andre, bringes den gode energi op på et højere plan. Da jeg besluttede mig for at arrangere Stuekoncerter var det for at bringe folk sammen og opleve euforien og intimiteten. Jeg havde brug for at dele min begejstring for musikken og konceptet. På mit lille spillested er der plads til alle. Målgruppen er ubegrænset og jeg har indtryk af at folk har gode oplevelser ud af aftnerne.

Henrik Kragh
Bækvej 9's Stuekoncerter


Vil du du med til koncert?

Hvis du vil købe billet?

kontakt mig på
Mobil: +45 3042 9021,
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Alternativt benyt "Billet"- link ved den enkelte koncert.
Følg Bækvej 9s Stuekoncerter
på Facebook

- og på Instagram
#baekvej9sstuekoncerter


Koncertprogram 2022


Koncert med Kasper Buch

Kasper Buch

Fredag 14. januar 2022 kl. 20:00
Spillested:
Bækvej 9, Tårup, 5871 Frørup

Kasper Buch er oprindelig fra Tønder og derfor har Tønder Festival været en del af opvæksten og det har naturligvis haft indflydelse på hans liv. Kasper Buch har optrådt på både danske og udenlandske scener og blandt andre været support for Signe Svendsen.

Han har udgivet albummet ‘Memories' som han debuterede på bl.a Danmarks Radio i 2020. Kasper Buch er idag et velkendt navn på den danske musikscene og modtog “Noldes Nabo’s” musiklegat for sin musikalske præstation.

Tim Schou

Fredag den 18. februar 2022 kl. 19:00
Spillested:
Tårup Byvej 20, Tårup, 5871 Frørup

Tim Schou er bl.a. manden bag P4 hittet “Acapella”, men er efterhånden også kendt som den danske musikvagabond, der solgte sin lejlighed i 2014 og siden har rejst verden rundt, skrevet sange og givet over 1.000 koncerter. 

Tim Schou har netop udsendt sit debutalbum Hero/Loser som soloartist og GAFFA kvitterede med fem stjerner. De skriver: "Tim Schou har udsendt et helstøbt popalbum, der med rolig hånd maler i popskalaens fineste nuancer. Schou formår at levere popmusik af international kvalitet og charmerende kaliber."

Mette Kirkegaard

Fredag 8. april 2022 kl. 20:00
Spillested:
Bækvej 9, Tårup, 5871 Frørup

Mette Kirkegaard optræder med sin guitar og sin intense og følsomme lyd krydret med varm humor - hvor det bliver i Tårup bliver offentliggjort senere.

Sangerindens seneste album “Simple Matters” udkom i oktober 2018 og fik fire hjerter af Kim Skotte i Politiken og fire stjerner i Gaffa samt omtale i Rootszone. Simple Matters blev i januar 2019 nomineret til Gaffaprisen som Årets danske udgivelse.

Twins of June

Fredag den 18. juni kl. 19
Spillested:
Adressen endnu ikke fastlagt

Twins of June tager dig med på en rejse gennem deres følsomme og musikalske univers, som smukt beskriver op og nedture i livet. Musikken er inspireret af kunstnere fra nutidens Singer-Songwriter og Folk kunstnere som Passenger, Ben Howard, Ed Sheeran og Mumford & Sons.

Twins of June har for nyligt skrevet pladekontrakt med Iceberg Music Group samt distribuering hos Warner Music og med +1.700.000 streams er tvillingerne godt i gang med deres karriere, som ifølge dem kun er starten.


Koncertprogram 2021


Tim Lothar & Holger Daub

25. november 2021
Intim stuekoncert med Tim Lothar & Holger Daub. Blues/folk/ songwriter - historier og sange fra et levet liv på landeveje og togskinner.

Henrik Johannesen

17. juli 2021
Henrik Johannessen leverer sydstats-inspireret musik, tilsat et råt tvist fra sin akustiske Martin guitar. Henrik gjorde sig i 2019, bl.a. bemærket på Tønder Festivals Campingscene, til Honky Tonk Festival

Tomas Høffding

1. juli 2021
WhoMadeWho’s egen falset-ekvilibrist og hårdt swingende discobassist er sprunget ud på dansk. Oplev ham helt tæt på med hans sange, hans guitar, og hans knapper.

Claus Dencher

18. juni 2021
Kom til intimkoncert med Claus Dencher, der i omtale beskrives som en nærværende, historiefortællende singer-songwriter med en fantastisk stemme

Echo Me

20. maj 2021
Echo Me har en stemme som på samme tid er stærk og skrøbelig, og sangskrivningen er catchy, melankolsk, personlig og umiddelbar
FAZE’N’MIR

FAZE’N’MIR

14. august 2021
FAZE’N’MIR mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående og blå.
Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet.

Bækvej 9s Stuekoncerter - Spillesteder i Tårup

Intimitet og koncentration

Musikere higer også efter intimiteten som mangler ved de store festivals og koncerter - de har brug for at være i direkte kontakt med publikum. At se musikeren optræde på nært hold er helt igennem fantastisk og det er gensidigt fra musikerens side. Der er, som nævnt, en utrolig energi ved de intime stuekoncerter og dialogen med publikum er særegen. Der er en tænding i stuen som er ubeskrivelig og stemningen er afslappet og løssluppen. Uanset hvad du som publikum bringer med til koncerten er du velkommen - det er helt okay bare at være gæst og komme for at lytte til god musik men dialog er helt okay.

Du sidder få meter fra musikeren og oplever en sjælden koncentration. Musikeren kan ikke gemme sig væk og der sker et helt naturligt engagement. Man kan mærke åndedrættet og følelserne får frit spil. De intime rammer giver musikeren muligheden for at give sig hen og fordybe sig. En enkelt fejl akkord kan skabe dialog og en løssluppen stemning - og fejl gør ikke noget - tværtimod. Publikum bliver stavnsbundet, bliver hørt og der skabes en perfekt synergi.

Det er fantastisk intenst at opleve musik på den her måde, og samtidig støtter du musikeren direkte. Det er en gensidig oplevelse og ikke bare et surt job.

Som tilflytter til Tårup, er et mål også at vise at musik kan opleves andre steder end på de store scener og spillesteder. Et plus for byen er, at vi møder hinanden, og jeg er sikker på at det på sigt vil skabe et større sammenhold - med andre ord vi lærer naboen at kende og vi udvikler byen.

Min familie er en god opbakning og de ser stor værdi at lære folk i byen at kende. Udover folk fra byen vil der komme gæster fra nabobyer, venner og familie. Der har også været helt fremmede gæster, som også bliver et berigende og livsbekræftende bekendtskab - sågar et nyt venskab i ny og næ. Med andre ord, en blandet flok, som med deres tilstedeværelse bidrager til en hyggelig aften.

Den type musik jeg vælger, vil primært være fra singer songwriter, country og folk genren. Der vil også være en del dansksprogede kunstnere. Der findes så meget musik, ikke kun i Danmark, men også USA som sjældent bliver spillet i radioen, men som klart fortjener en større plads og mere anerkendelse. Jeg ønsker at hjælpe musikerne på vej - især de musikere hvis talenter og evner ikke bliver belønnet nok i mine øjne. Hvis du tænder for radioen, er der ikke den store afveksling i playlisterne og alt for få kunstnere bliver spillet. Dog har Madsen på P5, som er stor inspirator, en stor diversitet i playlisten. Jeg bliver helt begejstret når jeg hører en af mine kommende artister i hans programmer.

USA er et kæmpe land med masser af musik - mit indtryk er at den gode musik findes helt andre steder end i mainstream radioen og på billboardlisten. I hvert fald i mine ører. Jeg er blevet en del af et tysk netværk, der bringer musikere til Europa for at lave en minitour. Jeg har indtil videre lavet aftale med to forskellige kunstnere fra Louisiana. Jeg er sikker på at det bliver en vild musisk oplevelse når de kommer på besøg i stuen.

Jeg håber dette var en god teaser for at blive en kommende gæst i stuen og ser frem til nogle fantastiske aftener i stuen om vinteren og på terrassen hvis vejret er til det.

Der vil være mulighed for køb af drikkevarer under koncerten.

Køb en billet til koncerterne og oplev det hele selv...

Henrik Kragh

Hvad mener koncertgæsterne?

MC Hansen koncert

"Intet mindre end fantastisk underfundigt, lyrisk og sjovt. Tiden flyver af sted mens man bare lytter og nyder.
Dejligt koncept med pølser, rødvin, snak og hygge.
Kommer meget gerne igen."
Dorthe og Kim

Tim Schou koncert

"Det var en meget speciel og helt igennem intim oplevelse at sidde i en helt almindelig stue og høre Tim Schou på akustisk guitar.

Teksterne var meget tydelige og gik i direkte hjerte og sind. Vi følte os underholdt og Tim Schou formåede at inddrage os, sit publikum, på stueplan, hvor vi i den grad følte os hjemme."
Helle

Søren Manscher

Søren Manscher

"Stuekoncerterne får dybde og en inderlighed som ikke findes på større scener. På samme måde man får lyst til at være stille og lyttende."
Jesper


"Hyggelig aften til Stuekoncert på Bækvej 9, med Søren Manscher.
Tænk sig man kan bo i en lille Landsby og gå til koncert en lørdag aften.
Tak til Henrik og Frue som åbner deres hjem."

Linda Søgaard Jensen

VisitTårup

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2021 © All Rights Reserved

Sikker på nettet

Top