Bækvej 9's Stuekoncerter

Du sidder få meter fra musikeren og oplever en sjælden koncentration. Man kan mærke åndedrættet og følelserne får frit spil. De intime rammer giver musikeren muligheden for at give sig hen og fordybe sig.

Musik i Stuen

Ligesom for så mange andre betyder musik rigtig meget for mig. Forestil jer en verden uden musik. Musikken kan bruges til så meget. Man kommer som regel i så godt humør, når man hører musik. Når musik høres sammen med andre, bringes den gode energi op på et højere plan. Da jeg besluttede mig for at arrangere Stuekoncerter var det for at bringe folk sammen og opleve euforien og intimiteten. Jeg havde brug for at dele min begejstring for musikken og konceptet. På mit lille spillested er der plads til alle. Målgruppen er ubegrænset og jeg har indtryk af at folk har gode oplevelser ud af aftnerne.

Henrik Kragh
Bækvej 9's Stuekoncerter

Koncertprogram 2021 / 2022


Koncertprogram 2021


Tim Lothar & Holger Daub

25. november 2021
Intim stuekoncert med Tim Lothar & Holger Daub. Blues/folk/ songwriter - historier og sange fra et levet liv på landeveje og togskinner.

Dan Frechette & Laurel Thomsen

Koncert i 2022
Fantastiske harmonier hvor de hopper fra genre til genre. Fænomenal guitarspil og fascinerende undertoner. De kreerer smuk musik sammen med bemærkelsesværdige stemmer - et match “made in heaven”

Henrik Johannesen

17. juli 2021
Henrik Johannessen leverer sydstats-inspireret musik, tilsat et råt tvist fra sin akustiske Martin guitar. Henrik gjorde sig i 2019, bl.a. bemærket på Tønder Festivals Campingscene, til Honky Tonk Festival

Tomas Høffding

1. juli 2021
WhoMadeWho’s egen falset-ekvilibrist og hårdt swingende discobassist er sprunget ud på dansk. Oplev ham helt tæt på med hans sange, hans guitar, og hans knapper.

Claus Dencher

18. juni 2021
Kom til intimkoncert med Claus Dencher, der i omtale beskrives som en nærværende, historiefortællende singer-songwriter med en fantastisk stemme

Echo Me

20. maj 2021
Echo Me har en stemme som på samme tid er stærk og skrøbelig, og sangskrivningen er catchy, melankolsk, personlig og umiddelbar
FAZE’N’MIR

FAZE’N’MIR

14. august 2021
FAZE’N’MIR mestrer både det lyriske udtryk og det mere pågående og blå.
Sangene bindes sammen af vedkommende kommentarer og anekdoter, der leveres med et glimt i øjet.

Hvor spiller vi?

Bækvej 9's Stuekoncerter

Bækvej 9
Tårup
5871 Frørup
Mobil: +45 3042 9021

BÆKVEJ 9'S STUEKONCERTER ON TOUR

Åvej 7
Tårup
5871 Frørup
Mobil: +45 3042 9021

Aktuelt

FAZE’N’MIR

FAZE’N’MIR

FAZE’N’MIR MESTRER BÅDE DET LYRISKE UDTRYK OG DET MERE PÅGÅENDE OG BLÅ.
SANGENE BINDES SAMMEN AF VEDKOMMENDE KOMMENTARER OG ANEKDOTER, DER LEVERES MED ET GLIMT I ØJET.

VisitTårup

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2021 © All Rights Reserved

Sikker på nettet

Top